Forum motorowerowe

Wszystko o motorowerach!! Tuning wizualny, porady, problemy techniczne..

Teraz jest 20 lis 2018, o 02:33

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Regulamin dzia艂u


1. Zr贸b wszystko opisane w TYM w膮tku!
2. Je艣li nie pomo偶e, u偶yj opcji szukaj!
3. Je艣li nic nie znajdziesz, pisz膮c temat z pytaniem dok艂adnie opisz problem z maszyn膮, pami臋taj! Nie jeste艣my wr贸偶kami! :)
4. Ka偶dy problem opisz w osobnym temacie
5. Je艣li dopisa艂e艣 objawy do swojego ostatniego postu napisz prywatn膮 wiadomo艣膰 do moderacji o od艣wie偶enie tematu!



Utw贸rz nowy w膮tek Ten w膮tek jest zablokowany. Nie mo偶esz w nim pisa膰 ani edytowa膰 post贸w.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Tytu艂: Nie ma bieg贸w
PostNapisane: 14 maja 2015, o 13:28 
Poziom
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 11 pa藕 2013, o 22:24
Posty: 68
Lokalizacja: okolice Cz臋stochowy
Pochwa艂y: 1
Pojazd: Ogar 200, Jawa 356
GG: 0
Wojew贸dztwo: 艢l膮skie
Witam w silniku 223 (jawki) nie ma bieg贸w silnik ten dosta艂em dzisiaj i odpali艂em. Nie by艂 przykr臋cony automat od bieg贸w i jak zmieni艂em biegi, 偶eby sprawdzi膰 czy wszystkie s膮 zosta艂o na trzecim nawet po przykr臋ceniu nie da si臋 wyluzowa膰. Da si臋 co艣 zrobi膰 czy tylko po艂owi膰?

Dodano: 14 maja 2015, o 10:42

Dobra rozebra艂em silnik automat pad艂 prosz臋 o usuni臋cie tematu.


G贸ra
 Zobacz profil Offline  
 
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Ten w膮tek jest zablokowany. Nie mo偶esz w nim pisa膰 ani edytowa膰 post贸w.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegl膮da forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten dzia艂: Brak zidentyfikowanych u偶ytkownik贸w i 0 go艣ci


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO
www.ogar200.pl , www.motorowery.net