Forum motorowerowe

Wszystko o motorowerach!! Tuning wizualny, porady, problemy techniczne..

Teraz jest 7 lut 2012, o 10:05

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Audio
PostNapisane: 8 lut 2010, o 23:37 
Poziom

Pochwały: 10
Pojazd: Ogar200
2xMinsk
Romet50T-1
Mzts250
SimsonS51

GG: 13598719
Województwo: Wielkopolskie
Witajcie , chciałbym się was poradzić jakie audio mi polecacie do skuterka , bo kuzyn wpadł na "genialny" pomysł żeby sobie zrobić w swoim Skuterze (Aprilia) zamontować dobre, w miare mocne , głośne audio ;) (Chodzi o wzmacniacz) , może też coś takiego wykonam ;] . Ja proponuje mu ten http://moto.allegro.pl/item914284733_pr ... audio.html mi sie bardzo spodobał i sobie go już zamówiłem bo takie coś zawsze sie przyda ;] . A wy co mu radzicie z tym audio , głośniki ma 2 po 65 W . tylko został wzmacniacz .

http://www.polskajazda.pl/Profil,MZ,TS_250,Romet,50_T-1,Romet,Ogar_200,Minsk,400A/61313- Garaż by KTO ;)

Zobacz profil Offline  

Tytuł: Re: Audio
PostNapisane: 8 lut 2010, o 23:40 
No nie wiem sama idea wkładania audio do jednośladu wydaje mi się debilna. Taki szpan na pokaz a w sumie wieś tańczy i śpiewa.....

PostNapisane: 8 lut 2010, o 23:45 
Poziom

Pochwały: 10
Pojazd: Ogar200
2xMinsk
Romet50T-1
Mzts250
SimsonS51

GG: 13598719
Województwo: Wielkopolskie
mi też sie tak wydaje w samochodzie to jest coś ;D ale kuzynek uparty chce mieć radio w skuterze ;] ...

Mówiłem mu o słuchawkach , ale on mieszka na wsi i chce napewno poszpanować .

http://www.polskajazda.pl/Profil,MZ,TS_250,Romet,50_T-1,Romet,Ogar_200,Minsk,400A/61313- Garaż by KTO ;)

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 8 lut 2010, o 23:55 
taa Słuchawki widzę , że do złego namawiasz kuzynka nie ładnie. Ze słuchawkami to ze szczególną ostrożnością jest już gorzej bo wszystkiego nie idzie usłyszeć i łatwiej o wypadek ;]. Po drugie nie wiem czy wiecie ale jeśli pojazd jest zbyt hałaśliwy względem jeździsz sobie i się lansujesz pseudobasami tym hasałem tylko zwracasz uwagę policji. A co w takim przypadku? Jest paragraf o zakłócaniu środowiska i spotkałem się z przypadkiem , ze koledze kibel skonfiskowali na parking mają do tego prawo ;] a skończyło by się mandatem w wysokości 100zł gdyby się nie pluł jeszcze dostał karę za zniewagę funkcjonariusza państwowego. :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]