Forum motorowerowe

Wszystko o motorowerach!! Tuning wizualny, porady, problemy techniczne..

Teraz jest 25 maja 2012, o 07:16

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:26 
Poziom

Pochwały: 4
Pojazd: *
GG: 0
Województwo: Pomorskie
Witam... Jako iż mam możliwości i nasz kochany teofil nie ma przeciwko temu. Chciałbym zorganizować III ogólnopolski zlot w Bydgoszczy. W końcu Bydgoszcz miasto rometu, budynek ładnie wyremontowali. Myślę, że to byłaby niezła atrakcja.... Właściwie zainspirował mnie Maciek1994 którego urzekł krajobraz Zalewu koronowskiego który jet nieopodal Bydgoszczy. Więc koncepcje mam trzy. Pierwsza bardzo atrakcyjna zorganizować zlot nad zalewem koronowskim znam kilka bardzo tanich przyzwoitych campingów. Zalew komponuje się ładnie z lasem do Samej Bydgoszczy w zależności w jakiej mniejscowości byśmy się zatrzymali jest 15-20 km. Druga koncepcja którą będę musiał skonsultować z kumplem. Który mieszka w okolicach o których wspominałem wcześniej. Jest to osoba bardzo komunikatywna która uwielbia różnego rodzaju imprezy.
Ale na samym początku chciałbym się zapytać czy owy zlot by wam Odpowiadał i czy oczywiście jesteście za alternatywami które wcześniej podałem. Liczę też na ekipę z okolic Bydgoszczy. Jest nas całkiem niezła garstka :D także pomoc w organizacji mile widziana. Oczywiście zlot letni termin Lipiec/sierpień do ustalenia

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:28 
VIP

Pojazd: Honda ns1/ ogar200
Honda Civic

GG: 3916266
Województwo: Łódzkie
po pierwsze za teofila masz w leb i obrysowanego gofra, po drugie camping na 99% odpadnie ze wzgledu na to ze wiekszoc uzytkownikow forum jest nieletnia i nie maja stalych dochodow (wynajecie campingu=wieksze koszty dla uczestnikow) wiecej zastrzerzen nie mam :P

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:35 
teo napisał(a):
po drugie camping na 99% odpadnie ze wzgledu na to ze wiekszoc uzytkownikow forum jest nieletnia i nie maja stalych dochodow (wynajecie campingu=wieksze koszty dla uczestnikow) wiecej zastrzerzen nie mam :P

Nie koniecznie. Ostatnio czytałem trochę o Zlotach Mz klubu i oni robili w ten sposób, że dogadywali się z właścicielami campingu i targowali ceny. W rezultacie wjazd kosztował ich około 5 zł za dobę, więc myślę, że taki wydatek byłby znośny ;)

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:38 
Poziom

15 zł za dobę nie jest wygórowaną ceną :), zawsze można przy większej ekipie targować się. W każdym razie będę brał tę opcje na samym końcu pod uwagę.

Mozgi napisał
Jestem za , do Bdg mam rzut beretem (50km) więc mogę włączyć się w pomoc w organizacji i przygotowaniach , tylko tym razem Dziadek musisz być na mur beton pewien że ogarniesz zlot bo w poprzednich latach wiemy jak to bywało . Jak coś możesz na mnie liczyć.

Moja odpowiedź:
Nie jeden forumowicz przyjechał w moje skromne progi. Spytaj Maćka, któremu nocleg zapewniłem oprowadziłem po Bydgoszczy. Z resztą w zeszłym roku byliśmy na pokazie pojazdów ciężąrowych Zawiodłem? Tak samo nie raz mozgi robiłeś ze mną interesy :D. Więc w takich kwestiach mogę być pewny.

Dodano: 23 października 2011, o 22:38

Maciek1994r napisał(a):
teo napisał(a):
po drugie camping na 99% odpadnie ze wzgledu na to ze wiekszoc uzytkownikow forum jest nieletnia i nie maja stalych dochodow (wynajecie campingu=wieksze koszty dla uczestnikow) wiecej zastrzerzen nie mam :P

Nie koniecznie. Ostatnio czytałem trochę o Zlotach Mz klubu i oni robili w ten sposób, że dogadywali się z właścicielami campingu i targowali ceny. W rezultacie wjazd kosztował ich około 5 zł za dobę, więc myślę, że taki wydatek byłby znośny ;)

Oczywiście jak to w sporcie bywa trzeba się targować :)

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:38 
Weteran

Pochwały: 3
Pojazd: xxx
GG: 3133158
Województwo: Kuj.-pom.
Tylko nie z każdym się dogadasz...

Spadasz chłopie z krzesła to se dupy nie przyklejesz!
Już dziesiąty kielich szumi a godzina młoda!
Posiedzimy tu do rana nikomu nie szkoda!
Świt nadchodzi, kogut pieje a to głupi chvj.
Nasz dowódca trąbi alarm my idziemy w bój!

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:42 
Poziom

Pojazd: CBR 600 Stunt/E36 Black Version/E38 limuzyna :)
GG: 700880774
Wydaje mi się że zorganizowanie takiego zlotu, może byc nieco trudne. Ale trzymam kciuki ;)

Były: bmw e36,e34,e30, Citroen ZX, Ford Courier, Honda Civic, Golf III, Mazda 323f, Renault Laguna, Aprilia RS stunt, CBR 125, Honda f2 stunt, Honda f3 stunt,

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:43 
Macej5 napisał(a):
Tylko nie z każdym się dogadasz...

No racja Maciej, ale to już kwestia organizacyjna. Myślę, że jak organizator zlotu użyłby odpowiednich argumentów, to spokojnie mógłby przekonać. Na pewno dla właścicieli korzystniej jest, żeby zarobili po 5 zł od kilkunastu/kilkudziesięciu osób, niż nic ;-)

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:44 
Poziom

mało jest campingów nad zalewem? Bożenkowo, Samociążek, Krengiel, Krówka leśna, Wielonek, Borówno,jest jeszcze jezioro w Chmielnikach, Prądącinie. No także niedaleko mojego lokum jest smukała oraz Janowo jest w czym wybierać

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:46 
Poziom

Pojazd: CBR 600 Stunt/E36 Black Version/E38 limuzyna :)
GG: 700880774
Ja jak coś się piszę, bez campingów bo mieszkam w bydzi, ale z czystego sentymentu do mojej byłej motorynki mogę wybrac się gdzies. :)

Były: bmw e36,e34,e30, Citroen ZX, Ford Courier, Honda Civic, Golf III, Mazda 323f, Renault Laguna, Aprilia RS stunt, CBR 125, Honda f2 stunt, Honda f3 stunt,

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:47 
Poziom

Pochwały: 27
Pojazd: Kawasaki GPZ 500
Opel Corsa B 1.4
Ogar 200

GG: 7152552
Województwo: Śląskie
Ja się piszę i jak camping wyjdzie do tych 20-25zł to też ;)

Przygoda z ogar200.pl :
User -> Moderator -> VIP -> Moderator -> VIP -> Weteran -> Konto skasowane -> User -> Weteran -> Sponsor

Zobacz profil Offline  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]