Forum motorowerowe

Wszystko o motorowerach!! Tuning wizualny, porady, problemy techniczne..

Teraz jest 25 maja 2012, o 12:30

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:14 
Jak wiecie doszło do nieprzyjemnej sytuacji - Standard forumowa kłótnia. Mich doczepił się knypkowi zaczął się wymądrzać. Po czym powiedziałem mu grzecznie , żeby dobie darował te żarty. Na to ja już nie w SB a na gadu dostałem Odpowiedź "Dziadek Kur## zamilcz"! Przypomnę, że mich miał takie samo ultimatum jak Mozgi była mała sprzeczka w tej sprawie i miałem zgrzyty z teo. Wracając do tematu za te wyzwisko zgodnie z ultimatum Mich dostał zasłużonego bana... Zrobił to celowo i w dodatku perfidnie nie chciał powiedzieć mi tego w sb więc od razu napisał mi to na gadu. Teraz teo uważa , że postąpiłem źle ponieważ rozmowy gg nie tyczą się forum ale widać wyraźnie mich celowo wykorzystał tą lukę mało tego teo uważa, że to ja Micha sprowokowałem do tego. Niby czym? Grzecznie poprosiłem żeby odpuścił a ten tak bezczelnie się odzywa. W dodatku Teo uważa , że to ja się mszczę na Michu specjalnie, przez ban Mozgiego.... Nie będę się wypowiadał jakie jest moje zdanie. Wypowiedzcie się co o tym sądzicie. Myślę teraz nad rezygnacją z funkcji juniorAdmina i pożegnaniem się z forum. Szczerze powiem powoli tracę do tego cierpliwość. Staram się być sprawiedliwy ale widocznie nikomu nie da się dogodzić.JEszcze jedna rzecz zadecydujcie czy wam administracja odpowiada?

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:19 
VIP

Pochwały: 27
Pojazd: Komar 2350 '74r.
GG: 7060678
Województwo: Podkarpackie
Przeniosłem do administracji.
Skoro w taryfikatorze banów jest takie coś:

Obraza innego użytkownika 6h
Obraza innego użytkownika forum 24h
(nie wiem czy dobrze to rozumiem ale mniejsza o to)

to tak samo powinien być punkt o obrazie przez gg. Takie jest moje zdanie. Uważam, że BD postąpił dobrze.

BD o odejściu z forum nawet nie myśl!

pavel0910-t5054.html

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:21 
VIP

Pojazd: Honda ns1/ ogar200
Honda Civic

GG: 3916266
Województwo: Łódzkie
mowilem na gg i mowie jeszcze raz przestan szantazowac bo funkcja JA nie powinna byc z laski pelniona. To dla ciebie powinno byc wyroznienie a nie karta przetargowa. Sprawa mozgiego?? przypomnij sobie konferencje moja ojsa i twoja czyli moment kiedy postawiles michowi ulitimatum i nie chciales przyjac do wiadomosci ze mozgi bana dostal slusznie. jakos nie widzialem w waszej rozmowie klotni poprostu nierozumiana roznica pokolenia i inne srodowiska w ktorzych sie wszyscy obracamy. Poza tym skoro napisal ci to na gg to tam ta sprawa powinna byc zalatwiona. regulaminu nie zlamal a za jego nieprzesterzeganie sa bany. Byc moze napisal to celowo na gg ale regulaminu forum nie zlamal. takie jest moje zdanie i osobiscie pozostawiam ta sprawe do rozpatrzenia ojsowi...

Zobacz profil Online  

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:28 
Teo to ja przypomnę obaj byli sobie winni i ja byłem jak najbardziej za tym , że skoro mozgi ma bana na miesiąc to mich też powinien dostać bo siebie warci są ale, nie bo mich o tym nie wiedział a mozgi wiedział dlatego dało mu sie ultimatum tak jak mozgi i się z tym liczył. Poza tym zobacz użył gg jako "narzędzia zbrodni" Bardzo wyrafinowane nieprawdaż? Nie traktuje swojej funkcji jak karty przetargowej ja się naprawdę staram przykładam się do tego forum, ale jeśli ktoś to potrafi robić lepiej to bez bica oddam swoją rangę i pożegnam się z forum bo szkoda mi nerwów na chamstwo które wypływa od części użytkowników

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:35 
VIP

Honda Civic

sory ale teraz stosujesz szantaz. Poza tym skoro obaj mieli dostac bana to czemu dales go tylko michowi a z mozgim pisales sobie w najlepsze?? i tlumaczylismy ci ze mozgi dostal bana nie za klotnie tylko za to co pisal dalej ale ty znowu nie przyjmujesz tego do wiadomosc

Zobacz profil Online  

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:37 
VIP

Pochwały: 7
Pojazd: Ogar 200 84'
GG: 0
Panowie, odpuśćcie sobie ten spór. Niech w tej sprawie wypowie się OJS i niech on podejmie decyzję co zrobić z Michem. A Ty Dziadek, nawet nie myśl, że odejdziesz z tego forum ;-)

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:39 
VIP

Pochwały: 27
Pojazd: Komar 2350 '74r.
GG: 7060678
Województwo: Podkarpackie
Obraza użytkownika to nie tylko na forum. Jeśli ktoś obraża kogoś na gg czy gdzieś indziej to przecież też jest obraza! Jeśli są tylko dowody to można taką osobę ukarać, więc mich zasłużył na tego bana.

pavel0910-t5054.html

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:43 
VIP

Honda Civic

a gdzie masz to napisane?? Regulamin dotyczy forum skoro dziadek zostal urazony na gg to tam powinien to zalatwic
niedlugo w rozmowie z innymi urzytkownikami forum na gg nie bedzie mozna przeklinac bo beda donosy i bany. Ludzie gg i forum to dwa inne swiaty. jezeli ma byc kara za pisanie w gg to powinno byc to umieszczone w regulaminie

Zobacz profil Online  

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:46 
Teo nie myśl sobie , że ja się mszczę. Mozgi i tak nie wróci a na forum chamstwo się szerzy nie wiem na jakiej podstawie go bronisz nie chce wiedzieć. Wiesz dlaczego ja myślę nad rezygnacją? Bo może ktoś będzie robił to lepiej ode mnie. Naprawdę starałem się być sprawiedliwy wobec wszystkich, sam wiesz, że to ciężka robota. A jeśli nadal jesteś w przekonaniu , że robię to z zemsty to się grubo mylisz. Nie raz powtarzałem szacunek dla wszystkich staram się szanować wszystkich ale jak ktoś tylko spróbuję tą godność naruszyć to słono pożałuje i o tym się przekonał już nie jeden user na tym forum. W każdym bądź razie chce znać waszą opinie na temat mojego odejścia z funkcji junior admina bo to forum dla was jest.

PostNapisane: 12 sty 2010, o 23:47 
VIP

Pochwały: 7
Pojazd: Ogar 200 84'
GG: 0
No ale jakby nie było Dziadek pełni wysoką funkcję na forum i powinien być jakiś szacunek. To jak bym wyzywał np. OJS'a na GG to ciekawe czy by mi nie dał BANA.

Zobacz profil Offline  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]