Forum motorowerowe

Wszystko o motorowerach!! Tuning wizualny, porady, problemy techniczne..

Teraz jest 25 maja 2012, o 20:13

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 lip 2011, o 13:41 
Poziom

Pojazd: [Simson S51 B1-4] '17 czerwca 1987r. Niemcy, Suhl
GG: 0
Województwo: Pomorskie
Dawid_987 napisał(a):
OneK nie przypominaj mi tej policji Kartuskiej wiem jacy oni są, jak jade ogarem to modle sie aby ich nie spotkać xD miejscowi to pikuś w porównaniu z nimi

Spotkałeś się może kiedyś ze Stężycką? Też mają patrol na całym terenie powiatu.. Jadę kiedyś motorynką na osiedlowej przy domu i za mną policja. Ja się uczyłem jeździć dopiero także wyszło jak wyszło... spojrzałem w lusterko i jebbs na glebe xD Wychodzą z poldka "Syn Roberta tak?" -Taa... "Naucz się jeździć i pozdrów tate"... No i na tym się skończyło ;-)

I <3 WFD & PLNY

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 3 sie 2011, o 01:08 
Poziom

Pochwały: 2
Pojazd: Romet Ogar200
GG: 31915683
Województwo: Pomorskie
mnie to nigdy policja nie gonila, raz mialem taką sytuacje ze wjezdzam na polnej na gorkę, a w moim kierunku jedzie lodówa ( ten duzy radiowóz) no to.zdębialem, zrobilem kuleczko i dyla do.domu za stodole, jak by mnie zlapali to bym mial dopiero, bez kasku, bez karty mororowerowej, nie dzialające swiatla(spalona.zarowka), a w dodatku nie.zarejestrowany komar, nawet nie wiem czy byl wyrejestrowany, gdzies mam papiery, a i jeszcze zapomnialem powiedziec ze lodówą jezdzi taki zawzięty pokicjant ze ja nie moge :D

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 3 sie 2011, o 10:49 
Weteran

Pochwały: 38
Pojazd: Romet Ogar 200 '88 ; ČZ 175/487 <3
GG: 0
Województwo: Łódzkie
Wazniak.96 napisał(a):
mnie to nigdy policja nie gonila, raz mialem taką sytuacje ze wjezdzam na polnej na gorkę, a w moim kierunku jedzie lodówa ( ten duzy radiowóz) no to.zdębialem, zrobilem kuleczko i dyla do.domu za stodole, jak by mnie zlapali to bym mial dopiero, bez kasku, bez karty mororowerowej, nie dzialające swiatla(spalona.zarowka), a w dodatku nie.zarejestrowany komar, nawet nie wiem czy byl wyrejestrowany, gdzies mam papiery, a i jeszcze zapomnialem powiedziec ze lodówą jezdzi taki zawzięty pokicjant ze ja nie moge :D

Na to się suka mówi :D

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 3 sie 2011, o 19:05 
Poziom

Pojazd: Minsk-Romet 125typ400a
Romet K-125

GG: 32262459
Województwo: Świętokrzyskie
Największy strach miałem jak jade Minskiem na zlot główną ulicą w mieście bez światła z tyłu naderwana tablica brak przeglądu prawka... Patrze w lusterko suka za mną o ku*wa myśle nie wiem nawet ile jade (licznik nie działał ale troche przy dużo ) zmieniam pas na lewy oni też w końcu do skrzyżowania dojeżdżam, chce skręcić w prawo a tam czerwone. Spokojnie zaczekałem, w gaz i przed siebie; patrze w lusterko- już ich nie ma- skręcili. Co za ulga... ale sie zesrałem nie powiem...
Tak to jeżdże bez papierów na motory przy sobie prawka też nie mam nigdy i odpukać mnie nie złapali... takim drogami jeżdże by ich unikać. Ale tak mieli by mnie za co skubnąć np wyprzedzanie na podwójnej ciągłej ETZ prędkość koło 100km/h w zabudowanym ;] nie powiem wolniej niż 65-70km/h po zabudowanym nie jeżdże.

Zobacz profil Offline  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]