Forum motorowerowe

Wszystko o motorowerach!! Tuning wizualny, porady, problemy techniczne..

Teraz jest 25 maja 2012, o 20:21

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:00 
VIP

Pochwały: 3
Pojazd: Baotian (aka zipp vapor) 2005r.
GG: 5104517
Województwo: Łódzkie
Witam.
Otóż ostatnio przeglądając forum, zraziła mnie jedna rzecz:
Ktoś w temacie pisał przekleństwa typu kur*a itp. Po chwili jego post został edytowany (chyba przez jednego z moderatorów, bo usera na stronce już nie było) i został dodany :cenzura:
Z kolei kiedy ja napisałem jedno przekleństwo w temacie, dostałem bana na ok. 24h
Wytłumaczcie mi proszę, jaka jest różnica między userem, a userem?
Dla dobra sprawy nie podam nazwy tematu, ani jego autora, nie chcę by ktokolwiek poniósł karę w tej sprawie, ani żeby były jakieś kłótnie, po prostu piszę ten temat, bo zraziło mnie to trochę...

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:06 
VIP

Pochwały: 13
Pojazd: -
GG: 8767766
Województwo: Opolskie
Po prostu doświadczenie i czas przebyty na forum liczba postów wiedza o sprzętach :idea: itp.
To jest po prostu życie.
DL przykładu kiedy moją mamę zatrzymała policja za brak świateł i pisali mandat ulicą przejechał ciągnik bez trójkąta i świateł dwaj ludzie na skuterku bez kasków samochód z nadmierną prędkością i motocyklista na jednym kole.Tyle ci powiem.
A poza tym mod modowi nie równy.Są ludzie i ludziska.

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:07 
nie wiem to chyba nie na mojej zmianie. Bo ja staram się być sprawiedliwy choć są różne przypadki wszystko zależy od okoliczności. Czy działa się pod wpływem presji, czy celowo dosadnie, złośliwie a to chyba jest różnica. Standardowo przekleństwo ban 24 godz + warn chyba , ze zbierze się odpowiednia ilość warnów to w zależności od ilości można dostać od tygodnia do miesiąca... Czasem się niektórym userom upieka bo np moderator zapomni dać warn i działa to na jego korzyć. PS Buka z muminków mnie przeraża xD

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:08 
VIP

Pochwały: 13
Pojazd: -
GG: 8767766
Województwo: Opolskie
PS. regulamin :arrow:
14. Zabrania się publicznego dyskutowania na temat decyzji podjętej przez moderatora/admina w sprawach banicji oraz warnów-jeżeli masz wątpliwości zawsze możesz złożyć apelację do administratora na pw lub komunikator internetowy.

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:14 
VIP

no właśnie to według mnie jest błąd, szanują kogoś za to że jest długo na forum, ma dużą wiedzę, rozumiem, ale kary powinny być dla wszystkich takie same...

Dziadek napisał(a):
...Buka z muminków mnie przeraża xD

o to chodziło, ma was przerażać xD chyba nie będzie za to warna ? :D xD

a co do regulaminu: ja nie kwestionuję warna np. że dla mnie warn był nie słuszny, mnie się jak najbardziej należał, tylko zwracam uwagę na nieprawidłowość jaką zauważyłem

Dziadek, mam prośbę zamknij lepiej ten temat bo jezcze jakaś większa kłótnia z tego wyjdzie, a mnie przecież nie o to chodzi...

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:18 
Administrator

Pochwały: 27
Pojazd: Ogar 200, Honda Hornet
GG: 0
Województwo: Śląskie
Nie rozmawiamy tu o konkretnym przypadku, punkt regulaminu dotyczy dyskusji na temat: "dlaczego ja dostałem warna" i usilne przekonywanie moderacji o zniesienie bana.
Wracając do tematu, wszystko zależy od humoru "banodawcy" xD . Poza tym, każdego użytkownika traktujemy indywidualnie

Dziwisz się że na forum nie ma żadnych reklam? Taki był mój cel! Jestem przeciwnikiem komercyjnego internetu! Następną przyczyną takiego stanu rzeczy jest fakt iż niedorzeczne i perfidne jest sprzedawanie czyichś informacji!
ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:18 
są różne sytuację więc regulamin jest elestyczny bez wzlęgu na okoliczności mamy prawo używać swoich przywilejów. zawsze można się odwołać zdarzyło się raz tak , ze przez nieuwagę wstawiłem warna niesłusznie ale to wszystko da się cofnąć :)

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:27 
VIP

Pochwały: 27
Pojazd: Komar 2350 '74r.
GG: 7060678
Województwo: Podkarpackie
Tak, zgadza się. To ja zmieniłem przekleństwo na " :cenzura: ". Po prostu powiedzmy że jest to zasłużony użytkownik dla forum i za pojedyncze występki (od czasu do czasu) kara mu się nie należy. I tak jak pisał OJS:

Cytuj:
Poza tym, każdego użytkownika traktujemy indywidualnie

pavel0910-t5054.html

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:30 
VIP

no dobra, każdy ma inne zdanie, proponuję jednak zakończyć tę dyskusję, bo kto wie co z tego wyniknie...

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 23 cze 2010, o 22:31 
Także wychodzi na to, że to ja jestem ten zły zdziadziały Dziadek który terroryzuje forum :D <lol>

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]