|
Bardzo was proszę jeśli macie jakieś zastrzeżenia do Warnów/banów to piszcie mi na pw a nie zajmujcie czasu mi na gg.... Bo czasami idzie cholery dostać. Dziś np użytkownik Przemeq czepiał się o warn który jak się okazało w ogóle nie dostał, narzekał na mnie i czepiał się mnie bana który wystawił OJS jakiemuś tam użytkownikowi za reklamę forum... Mnie ta sprawa nie dotyczy i nie mam zamiaru podważać metod OJSa jeśli macie zamiar rozmawiać na temat kar które dali inni administratorzy/ moderatorzy to rozmawiajcie z nimi na ten temat a nie ze mną... Szczególna tutaj prośba do Przemeq wrzuć na luz bo się na mniej na tym forum wypowiadasz a zachowujesz się tak jakby tutaj działa się tobie największa krzywda... Jak się tobie nie podoba to zmień forum bo ciągle tylko marudzisz i jest ci tutaj źle a uwierz mi mam ciekawsze rzeczy do roboty niż czytanie twoich problemów na forum które są naprawdę błahe i bez sensu... Także jeśli macie zamiar pisać do mnie coś w sprawie forum to niech to będzie coś konkretnego jakiś problem sprawy warnów , banów tylko na pw i tylko i wyłącznie jeśli mnie dotyczą te warny i bany a nie Ojsa i Mod teamu te zażalenia do nich kierujcie.
|