Forum motorowerowe

Wszystko o motorowerach!! Tuning wizualny, porady, problemy techniczne..

Teraz jest 25 maja 2012, o 21:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:13 
Nadszedł czas małych zmian. Wybieramy team na mod team tego forum. Pierwsza część będzie polegała na zgłoszeniu kadydatury ważne jest by się wszystkim przedstawić określić swój wiek oraz plany co do forum potem część druga będzie polegała na głosowaniu. Automatycznie zgłaszam swoją Kandydaturę:
Witam Nazywam się Daniel Grzegorz Czechowski Urodziłem się dnia 27 czerwca 1991 roku w Bydgoszczy.
Sumienny, ambitny, odważny. Staram się być sprawiedliwy i bronić wszystkich poszkodowanych forumowiczów. Będę aktywnie rozwijał forum i robił wszystko by wam się tutaj pisało przyjaźnie. Chamstwu mówię stanowczo. Czekam na dalsze kandydatury!

PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:17 
Weteran

Pochwały: 6
Pojazd: brak
GG: 6268096
Województwo: Łódzkie
Witam Nazywam się Daniel Damian Kubiak Urodziłem się dnia 27 maja 1994 roku w Łodzi.
Śmieszny, ambitny, trochę bojaźliwy. Staram się być sprawiedliwy. Będę aktywnie czyścił forum i robił wszystko by wam się tutaj pisało przyjaźnie. Chamstwu mówię stanowczo.stop spam

Ostatnio edytowano 27 sty 2010, o 18:23 przez OJS, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:18 
Administrator

Pochwały: 27
Pojazd: Ogar 200, Honda Hornet
GG: 0
Województwo: Śląskie
Witam, nazywam się Piotr Szyszka, chciałbym zostać członkiem ModTeam ponieważ angażuję się bardzo mocno w życie forum, wykupuję serwer, opłacam domenę, administruję ogar200.pl i mam bardzo wiele pomysłów co do usprawnienia działania tego forum, jestem ambitny. Proszę o głos na kandydata o numerze 3!!
member3.html

Dziwisz się że na forum nie ma żadnych reklam? Taki był mój cel! Jestem przeciwnikiem komercyjnego internetu! Następną przyczyną takiego stanu rzeczy jest fakt iż niedorzeczne i perfidne jest sprzedawanie czyichś informacji!
ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:19 
Weteran

Pochwały: 18
Pojazd: Romet x2
Województwo: Pomorskie
To może ja się zgłoszę ;-)
Łukasz Węsierski urodzony 2 lipca 1995 roku w Bydgoszczy. Uważam, że każdy użytkownik forum powinien starać się robić jak najmniej błędów w pisowni i powinien szanować pozostałych użytkowników i nie może podlizywać się Administracji i Moderatorom ;-)

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:27 
VIP

Pojazd: Honda ns1/ ogar200
Honda Civic

GG: 3916266
ja rowniez sie zglosze:
Maciej Leśniewski urodzony 4 stycznia 1991r w Łodzi. Oglonie staram sie byc elastyczny w zaleznosci od sytuacji i taki tez chce byc tutaj. Nie chce zeby na forum byly klotnie a co za tym idzie balagan

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:36 
Mechanik

Pochwały: 16
Pojazd: BMW e36 1,8 M43
WSK 125 Kos
chart 210
ogar 200

Województwo: Dolnośląskie
kto muja kandytatore ósónoł??

Ostatnio edytowano 27 sty 2010, o 18:38 przez OJS, łącznie edytowano 1 raz
ja a co?

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:51 
Styler

Pochwały: 55
Pojazd: Gilera Runner
GG: 927572
Województwo: Podkarpackie
No to kolej na Mnie :)
Witam wszystkich forumowiczów <piwo>.
Mam na Imię Łukasz urodziłem się 14 Grudnia 1994r. Mieszkam w Dynowie (woj.podkrapackie).
Odważny, ambitny, staram się osiągać cele jakie sobie w życiu postawie np: kupno Simsona :). Jestem sprawiedliwy, piszę poprawnie po polsku, wiem już jak jest być userem i wiem co Oni czują. Staram się aby forum miało coraz więcej użytkowników i bronię reputacji o naszym forum. Jak reszta nie lubię chamstwa, spamu. Na forum jestem już prawie rok i dosyć dobrze Je znam. Na forum Jestem aktywny spędzam parę godzin dziennie. Mam nadzieję, że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie. Pozdrawiam :)

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:54 
Poziom

Pochwały: 2
Pojazd: Romet Ogar 200
GG: 10605334
Witam mam na imię Piotr urodzony 23.03.1994r. Interesuję się informatyką , motoryzacją i elektroniką . Może niewiele udzielam się na forum , ale to z powodu tego , że jeśli nie jestem czegoś na 100 % pewny to nie odpisuję na to pytanie, co do mojego pojazdu ( Romet Ogar 200 ) , nie umieściłem jeszcze żadnych zdjęć ponieważ na razie jest on w stanie niezachwycającym . Obiecuję że jak tylko uda mi się go pomalować i doprowadzić do stanu oryginalno-bezpiecznego ( tzn. Romet doprowadzony w miarę możliwości do stanu oryginalnego z kierunkowskazami i ze światłem stopu ) . Na mój plus przemawia to , że nie jestem konfliktowy , nie mam ani 1 bana jestem codziennie na forum i piszę poprawnie po Polsku na forum . Jestem za porządkiem i ładem na forum , koniec z korupcją słowną . Kandydat nr. 8.

xD opis zmutowanej Jawki
Postaw sobie cel , daj z siebie wszystko by kolejne pokolenia mogły cieszyć się twoim pojazdem

Ostatnio edytowano 27 sty 2010, o 19:11 przez RJW23, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 27 sty 2010, o 18:56 
Mechanik

Pojazd: BMW e36 1,8 M43
WSK 125 Kos
chart 210
ogar 200

eloszka piona siemka kto jak lubi

Mam na imie Matej mam 3.5 lat chodze do przedszkola, mem neostrade i jestem dzieckiem neo, mieszkam w takiej dziurze ze szkoda pisac jej nazwy, jestem dyskgrafikiem dyskortorafikiem, ogolnie trudne dziecko które gra w tibie, co chiałbym zmienic na forum to ze dzieci neo miały władze i robiły co im sie podoba

dzieki wszystkim za chwile uwagi z wyrazami szacuku Woelki POJEB Matej <piwo>

Zobacz profil Offline  

PostNapisane: 27 sty 2010, o 19:13 
VIP

Pojazd: Router Bassa 50
GG: 12188363
Damian Malejka, urodzony 29 grudnia 1995 roku. Staram się pisać poprawnie po polsku. Jestem na forum od września, no więc mnie znacie. Mogę zostać moderatorem http://www.forum.ogar200.pl i wykonywać tą pracę jak najlepiej ;]

Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam 8-)

Zobacz profil Offline  

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]